PLAST OG MILJØ

Miljø og bæredygtighed er vigtigt for Ryborg Urban Designs og har fra starten været en essentiel del af produktionen. Ved at skabe souvenirs der indgå som interiør i den moderne bolig, forsøger vi at gøre op med den køb-og-smid-væk kultur der hersker i dag. Vi skaber souvenirs, der er langtidsholdbare, som passer ind i den moderne bolig og som ikke blot ses som en hurtig gimmick.

Vi vægter at producerer lokalt og inddrager lokale håndværkere og producenter.

Vi prioriterer ligeledes valg af materialer og har derfor bevidst valgt, primært at arbejde i støbt akryl. Støbt akryl er et 100% genanvendeligt plastmateriale:

”100% recyclable – acrylic is the only thermoplastic that can be fully recycled back to its original raw state.”

Hos Ryborg Urban Designs arbejder vi konstant på, at vores plastløsninger har en så lav miljøpåvirkning som muligt. Da vi udelukkende forarbejder plasthalvfabrikata og ikke selv fremstiller plasthalvfabrikata, er det nødvendigt, at vi kender vores leverandører og deres produkter indgående med hensyn til deres miljøbelastning. I vores egen del af værdikæden arbejder vi løbende på at forbedre sortering og dermed optimere bortskaffelsen af plastaffald.

Vores virksomhed er indrettet på en måde, så spild af granulater undgås og vores personale er uddannet til altid at forebygge, opsamle, rengøre og bortskaffe spildt plast. Vi opfordrer ligeledes vores samarbejdspartnere til også at arbejde mod nul spild af plastgranulat.

I vores virksomhed fremmer vi en fælles ansvarsfølelse, så det er en fælles opgave i virksomheden at sikre, at intet plast fra produktionen ender i miljøet.

 

 

Ryborg Urban Designs ApS - Taubersvej 8 - 6000 Kolding - Danmark - CVR-nr.: 40088911